Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Mehmet GÜLÜM Balıklıgöl Devlet Hastanesinde yeni açılan Çocuk servisini ziyaret etti
12 Nisan 2022

• IMG_3055.JPG
  • IMG_3057.JPG
  • IMG_3060.JPG
  • IMG_3063.JPG
  • IMG_3066.JPG
  • IMG_3069.JPG
  • IMG_3081.JPG

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Mehmet GÜLÜM Balıklıgöl Devlet Hastanesini ziyaret ederek Hastane genel işleyişi hakkında Başhekim Op.Dr.Bülent Sabri KESER den bilgi aldı.
İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Mehmet GÜLÜM hizmet başkanları ile birlikte tadilatı tamamlanarak revize edilen 11 yataklı çocuk servisi ve 10 yataklı Çocuk Acil müşahede odasında incelemelerde bulundu.
GÜLÜM; Türkiye’nin en doğurgan ili olan ve yine en genç nüfusa sahip olan Şanlıurfa’da Çocuk hekimlerine ulaşılabilirliği arttırmak ve Mevcut Çocuk Hastanesinde oluşabilecek yoğunluğu azaltmak amacıyla il merkezindeki Hastanelerde çocuk poliklinikleri oluşturarak muayene ve tedavi olmalarını sağlıyoruz. Balıklıgöl devlet hastanesinde 11 yataklı çocuk servisi, 10 yataklı müşahede odası oluşturuldu. Mehmet Akif İnan eğitim ve araştırma Hastanesine bağlı Karaköprü de Şanlıurfa Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi yanında çocuk poliklinikleri oluşturuldu. Mehmet Akif İnan eğitim ve araştırma Hastanesi Esentepe de Çocuk polikliniği oluşturma çalışmalarımız devam ediyor.
Halkımıza ulaşılabilirliği arttırma adına Çocuk polikliniği sayılarımızı arttırma çalışmalarımız devam ediyor dedi.
İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Mehmet GÜLÜM; Hasta ve hasta yakınları ile sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Sonrasında Çocuk servisinde görevli sağlık çalışanları ile sohbet ederek özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.