Balıklıgöl Devlet Hastaneside yangın tatbikatı Gerçeğini Aratmadı
24 Mayıs 2022

Balıklıgöl Devlet Hastanesi ve Büyükşehir Belediyesi itfaiye müdürlüğü işbirliğinde, yangınlara ve doğal afetlere karşı bilinçlendirmek amacıyla Hastane bahçesinde tatbikat gerçekleştirildi. Yapılan tatbikatta, temsilî olarak ateş yakılarak yangın tüpü ile nasıl söndürüleceği ve yangın esnasında binada mahsur kalan vatandaşların nasıl tahliye edileceği ve uygulamalı olarak hastane personeline anlatıldı. Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekim yardımcısı, Uzm. Dr. İsa AYDIN yaptığı açıklamada; Hastanemizin afet ve acil durum planlaması kapsamında, 2021 yılı saha tatbikatımız gerçekleştirildi. Bu tatbikat esnasında afet ve acil planlama ile ilgili hastanemiz personelleri ve itfaiye ekipleri tatbikatın gerçekleşmesinde bizleri desteklediler. Tatbikatta yapılan planlamaların basamakları başarılı bir şekilde yerine getirildi. Gerekli teçhizat ve personel destekleri yerinde olduğu görüldü. Bu şekilde herhangi bir sıkıntı durumuna karşı teyakkuzda ve tetik halde olduğumuzu bilmiş olduk. Bundan sonraki süreçte de daha başarılı bir şekilde yerine getirmeye devam edeceğiz. Bütün Hastane personelimize ve destek veren tüm kurumlara teşekkürlerimizi sunarız dedi.