3-9 Kasım Organ Bağış Haftası
05 Kasım 2019

Ülkemizde her yıl 3-9 Kasım tarihleri arasında bir takım organizasyonlarla organ bağış haftası icra edilmektedir.Organ bağışının birey ve ülke açısından önemi anlatılmaktadır. Yapılan bağış sayısının fazla olması hayatta kalmak için organ nakli bekleyen hastalara umut ışığı olmaktadır. Bu kapsamda ki çalışmalar gün geçtikçe daha profesyonel ve etkili biçimde artarak devam etmektedir. Yılda bir haftada olsa organ bağışının gerekliliği hatırlatılmakta ve yeni farkındalıklar oluşturulmaktadır. Temennimiz organ bağışına sağlık profesyonellerinin ve tüm bireylerin gerekli hassasiyeti göstermesi ve bağışta bulunmalarıdır.Bu etkinlikte emeği geçen herkese başta Sağlık Müdürlüğümüze,Hastanemiz başhekimi Dr. Eyyüp ŞELLİ'ye ve diğer arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Balıklıgöl Devlet Hastanesi

Organ Bağış Birimi