Hastanemiz Acil Servis Bünyesinde Tıbbi Durumu Daha Kötü Hastalar İçin 5 Yataklı Kırmızı Alan Ve 1 Yataklı Resüsitasyon Odası Yapılmıştır.
26 Ağustos 2019

Balıklıgöl Devlet Hastanesi Olarak Acil Servis Bünyesinde Tıbbi Durumu Daha Kötü Hastalar İçin 5 Yataklı Kırmızı Alan Ve 1 Yataklı Resüsitasyon Odası Yapılmıştır.
Bu Sayede Acil Servise Gelen Bilinç Kaybı, Mı( Kalp Krizi), Svo(İnme), Çoklu Travma vs. Tıbbi Aciliyet ve Müdahale Arz Eden Hastalara
Daha Kaliteli ve Verimli Hizmet Vermekteyiz.
Kırmızı Alanda Acil Tıp Uzmanlarımız Görev Yapmakta Olup İnsan Hayatına Verilen Değeri ve Hizmet Kalitesini En Üst Seviyede Yerine Getirmek Yegâne Amacımızdır.
Bu Alanın Yapımında Desteklerini Bizden Esirgemeyen
İl Sağlık Müdürümüz Sayın Doç.Dr. M.Emre Erkuş'a ve Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Kara'ya Teşekkürlerimizi Sunarız.

• DSC_0878.JPG
  • DSC_0844.JPG