Hastanemizde Tükürük Bezi Tümör Ameliyatı (Parotidektomi) Başarıyla Gerçekleştirildi.
18 Eylül 2018

Hastanemizde ilk kez tükürük bezi tümörü olan hasta kulak burun boğaz (KBB) ve baş boyun cerrahi(BBC) doktoru Op.Dr. Semih AK tarafından başarıyla opere edildi. Yüzün sağ yarısında kulak altında şişlikte başvuran hastanın tükürük bezi tümörü olduğu tespit edildi.

Parotis bezi(yüzün yan taraflarında kulak altında yerleşik tükürük bezi) içerisinden fasial (yüz) siniri geçtiğinden oldukça önem arz eden bir ameliyat olan parotidektomi operasyonunu Balıklıgöl Devlet Hastanesinde gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Baş boyun bölgesi şişlikleri bu anlamda önem arz etmektedir. Bu tarz şişlik ve kitlelerin mutlaka hekim kontrolünde takip edilmesi gerekmektedir.