14 Haziran 2023

Solmaz; Sağlık Hizmet Sunumunda Erişebilir ve Ulaşılabilir olmak en büyük hedefimizdir. Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Dr. Ögr.Üyesi Abdullah Solmaz Hizmet Başkanları ile birlikte Sağlık tesisleri ziyaretleri kapsamında Balıklıgöl Devlet Hastanesini ziyaret etti. Hastane Başhekimi Dr. Yaşar Şimşek ten hastanede sunulan sağlık hizmet sunumu, Poliklinik, acil hizmetler, görüntüleme hizmetleri ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Erişkin ve Çocuk acil servisi ile çocuk servisini ziyaret eden Solmaz, "Şanlıurfa'da çocuk hekimlerine ulaşılabilirliği arttırmak ve mevcut çocuk hastanesinde oluşabilecek yoğunluğu azaltmak amacıyla il merkezindeki hastanelerde çocuk poliklinikleri sayılarını arttırarak muayene ve tedavi olmalarını sağlıyoruz. Sağlık Hizmet Sunumunda Erişebilir ve Ulaşılabilir olmak en büyük hedefimizdir. Vatandaşlara sunulan sağlık hizmeti kalitesinin arttırılmasına yönelik çalışmalarımız devam etmektedir” dedi. İl Sağlık Müdürü Dr. Ögr.Üyesi Abdullah Solmaz, Sağlık personelleri ile sohbet ederek, dilek ve sorunlarını dinledi. Tedavi olmaya gelen Hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek, Hastalarla sohbet edip geçmiş olsun dileklerini ilettiler.