Şanlıurfa'da, Haliliye Belediyesi ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla tadilatı tamamlanan Balıklıgöl Devlet Hastanesi’nin bir katı daha beş yıldızlı otel konforunda hizmete sunuldu.
27 Ekim 2021

Vatandaşların hizmetine sunulan katı ziyaret eden Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm ve Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, MHP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş yapılan çalışmalarla ilgili başhekim Dr. Eyyüp Şelli’den bilgi aldılar.
Burada bir açıklama yapan Vali Abdullah Erin, Balıklıgöl Devlet Hastanesinin eski olmasına rağmen Başhekim Dr. Eyyüp Şelli’nin gayretleri ve hayırseverlerin desteğiyle şehrin en iyi hastanelerinden biri olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini söyledi.

• saglik (127).JPG
  • saglik (118).JPG